Újabb hajmeresztő esetet mutatott a közútkezelő, ezúttal is egy forgalommal szemben hajtó autós a főszereplője, akit viszont sikerült megállítani és irányba fordítani.

Az M4-es autóúton rögzítette a közútkezelő kamerája, amint egy suzukis lehajt egy pihenőbe, majd pár perccel később már a forgalommal szemben, a belső sávban tűnik fel újra a képen. Szerencsére nem jutott messzire, mert az egyik szabályosan közlekedő autós addig villogott neki, míg megállt, és azért nem történt nagyobb baj, mert a többi autós is résen volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés

A felvételeken úgy tűnik, hogy a szabálytalan autóst győzködik, hogy menjen vissza a pihenőbe, és forduljon a helyes irányba, amit egy idő után meg is tesz. A Magyar Közút kamerájának felvétele szerint ehhez több mint két perc kellett. Még a szemközti oldalon is megállt és kiszállt egy sofőr, amivel viszont újabb veszélyes helyzetet teremtett.

Sajnos úgy tűnik, hogy nem lettek ritkábbak a hasonló esetek, számtalan olyan felvételt mutattunk már, amikor egy autós a forgalommal szemben hajt.

És ezt olvastad már?
Szerinted ki lesz idén a Forma–1 világbajnoka? Szavazz!
Ajánlunk neked 3 gyönyörű panorámával megáldott szpotot túrázáshoz