Úgy tűnik, megváltozott Lewis Hamilton és a Mercedes kapcsolata. A britet az frusztrálhatja, hogy nem ő diktál. Szerinted?

Elképesztő tortúra után végül sikerült megállapodnia egymással Hamiltonnak és a Mercedesnek, azonban nagy meglepetésre a hétszeres világbajnok szerződése csak egy évvel lett hosszabb, azaz csak a 2021-es idény végéig szól – a címvédő istálló persze megmagyarázta a dolgot:

Azt azért nyugodtan leszögezhetjük, hogy ez az indok több mint gyanús. A szkeptikusok táborát erősíti a korábbi F1-es versenyző, jelenleg a Sky Sports szakkommentátorként tevékenykedő Martin Brundle is, aki szerint Hamilton kifejezetten frusztrált a mercedeses kontraktusa miatt:

„Forgattunk vele mostanában, amit majd az év során fogunk leadni, és bár készséges volt, de összeségében kissé mogorvának tűnt nekem. Az is érdekes, hogy a jobb keze, Marc Hynes már nem dolgozik vele. Az az érzésem, hogy nem elégedett azzal, ahogy a tárgyalások lezajlottak a Mercedes és közte.”

Brundle-nek az is fura volt, hogy megemlítette neki, hogy jelenleg két pole pozícióra van a 100-as határtól, amit minden bizonnyal az új idényben el is fog érni, erre Hamilton egyre csak azt hajtogatta, hogy mennyit fejlődött a Red Bull és a McLaren, és hogy a Ferrarit és a Mercedest sem szabad leírni. Kívülállóként is úgy tűnik, hogy valami nincs rendben vele, frusztrált a brit.

Az biztos, hogy ezt az idényt még lenyomja a brit...

...az viszont egyre erősebben kérdőjeles, hogy jövőre is marad(hat)-e a Mercedesnél.

Eközben...

Bojkottra szólítják fel Lewis Hamiltont

Egy nagydíjat kellene kihagynia.

(Forrás: planetf1.com, fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában