Ha az NBA-legendának jó volt, akkor egészen biztosan az Aston Martinnak is az lesz.

2021-től Aston Martinként folytatja a Racing Point, amivel elég komoly tervei vannak a csapattulajdonos Lawrence Strollnak. És hogy mennyire, azt jól mutatja a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel leigazolása is – persze azért ebben benne van a német marketingértéke is, amit külön ki tudnak aknázni az Aston Martin második legnagyobb piacának számító Németországban.

Hogy ezt rendesen kimaxolja a silverstone-i istálló, újabb nagyágyút igazolt a marketingzseni Jefferson Slack személyében, aki a gazdasági és kereskedelmi ügyekért fog felelni a jövőben.

Slack neve elég jól cseng, többek között ő volt az NBA-legenda Michael Jordan marketingfőnöke, egy olasz topklub, nevezetesen az Inter Milan ügyvezető igazgatója és a MotoGP kereskedelmi jogait birtokló Dorna Sports kereskedelmi tanácsadója is.

News: Racing Point appoints Jefferson Slack as Commercial Managing Director

‍ BWT Racing Point F1 Team, the Formula 1 team owned by Canadian businessman Lawrence Stroll, has appointed sports industry heavyweight, Jefferson Slack, as Managing Director - Commercial and Marketing. ‍ This position is a new role in the team and Slack will be responsible for all commercial and marketing activities, reporting into Otmar Szafnauer, CEO and Team Principal.

Eközben...

(Forrás, fotó: racingpointf1.com)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.