Az egyik legpraktikusabb elektromos autónak ígérkezik az Opel Combo-e, amit hosszú tengelytávval és hétüléses változatban is lehet kérni.

Az Opel rendesen belefogott a kínálat villamosításába, a Corsa-e, a Mokka-e és a Zafira-e után bemutatta a következő elektromos autóját. A kompakt méretű dobozos autója, a Combo Life is megjelent elektromos hajtású változatban, és ugyanazt a technikát kapja, mint testvérmodelljei, a Citroën Berlingo, a Peugeot Partner és a Toyota Proace City Verso.

Az elektromotorja 136 lóerőre és 260 Nm nyomaték leadására képes, amivel 11,2 másodperc alatt gyorsul százra és 130 km/óránál korlátozott a sebessége. A padlóba épített 50 kilowattórás akkumulátorral

280 kilométert tehet meg egy feltöltéssel, a 100 kilowattos villámtöltéssel fél óra alatt 80 százalékos töltöttség érhető el.

A Combo-e Life érdekessége, hogy kétféle hosszúságban készül, a 4,4 méteres standard és a 4,75 méteres XL változat is kérhető hétüléses kivitelben.

Öt ülés mögött még a rövidebb modellben is 597 literes a csomagtartó, a hosszabbnál 850 literrel számolhatsz, és az összes hátsó ülést ledöntve 2693 literre növekszik a raktér mérete.

A második sorban a három különálló ülésre akár három gyerekülés is elfér egymás mellett, a panorámatető rendelése esetén a tetőn lévő rekeszekbe is lehet pakolni. A műszerfalra 8 colos érintőképernyő kerül, Android Auto és Apple CarPlay okostelefon-tükrözéssel. Az elektromos Combóra egy kicsit még várnunk kell, ősszel jön a kereskedésekbe.

Ez is érdekelhet:

Elektromos autóként tér vissza az Opel Mokka

Így néznek majd ki a jövő Opeljei.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Megkapta a Mitsubishi ASX azt az arcot, amit megérdemelt

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés