A Honda még csak részleteket osztott meg a legújabb projektjéről, de az már biztos, hogy a CR-V-ből építenek 800 lóerős pályagépet, aminek több értelme van, mint gondolnád.

Még csak egy pár részletét látjuk annak az autónak, amin a Honda dolgozik, de az már ezekről a képekről is kiderül, hogy a CR-V-ből faragnak extrém pályagépet. A magas építésű szabadidő-terepjáró nem tűnik a legjobb alapnak egy versenyautóhoz, de éppen ez a projekt szépsége, a Honda mérnökei pedig bátran állnak a kihívás elébe.

A képekről úgy tűnik, hogy nem sok maradt meg a sorozatgyártású modellből, csak a CR-V néhány elemét vették át, hogy az utcai autóra emlékeztessen a pályagép. A hátsó ajtók például tényleg csak díszből vannak rajta, a csővázas szerkezetre épített karosszéria hátsó részét ugyanis teljesen fel lehet emelni, hogy hozzáférjenek a hajtáslánchoz.

A Honda csak annyit árult el a műszaki tartalomról, hogy hibrid lesz az izmos CR-V, aminek a teljesítményét 800 lóerőre fokozták.

Nincs sok értelme, gondolhatnád, de ez egy igazi versenyautó, amivel valószínűleg az idei Pikes Peak hegyi felfutó meghódítására készülnek, a hatalmas légterelő szárnyak legalábbis erre utalnak. Az igazság egy héten belül kiderül, a Honda február 28-án leplezi le az autót.

Ez is érdekelhet:

Mutatjuk, milyen lesz a Honda CR-V új generációja

A Honda családi szabadidő-autója ebben a formában érkezik az európai utakra is.

A CR-V-nél nagyobb szabadidő-autót mutatott be a Honda

Hét ülés, hat henger az új Honda Pilotban.

A Honda legnagyobb elektromos autója lesz a Prologue

Mutatjuk, milyen lesz a Honda jövője az elektromos autók korában.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában