A futurisztikus formájú koncepciók után üdítő látvány, hogy a Hyundai egy olyan tanulmányautót leplezett le a frankfurti szalonon, aminek ék alakja a márka első típusát idézi. A 45 Concept elektromos hajtást kapott.

1974-ben egy addig ismeretlen dél-koreai márka leplezett le tanulmányautót a torinói autószalonon. A Pony Coupé akkoriban divatosnak számító szögletes formáját az Italdesign jegyezte, és ezzel kezdődött el a Hyundai története az autógyártók között, a Pony volt a kínálat alapja egészen a kilencvenes évek elejéig.

Mostanra a Hyundai a világ legnagyobb autógyártói közé tartozik, és idén a kezdetekre emlékezik a frankfurti szalonra készített tanulmányautójával. A 45 Concept neve az első koncepció bemutatása óta eltelt évek számát mutatja, és az újdonság formáját is ez a klasszikus ihlette.

A 45 Concept persze nem nélkülözi a modern részleteket,

így az utastérben képernyők helyett elénk vetítik az információt, a pixelszerű lámpái teljesen LED-esek, és még az ajtók aljára is kerültek fények, ott lehet leolvasni az akkumulátor töltöttségét. A Hyundai teljesen elektromos hajtásúnak képzelte el az autót, amiből akár valóra is válhat valami a jövőben.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon