A futurisztikus formájú koncepciók után üdítő látvány, hogy a Hyundai egy olyan tanulmányautót leplezett le a frankfurti szalonon, aminek ék alakja a márka első típusát idézi. A 45 Concept elektromos hajtást kapott.

1974-ben egy addig ismeretlen dél-koreai márka leplezett le tanulmányautót a torinói autószalonon. A Pony Coupé akkoriban divatosnak számító szögletes formáját az Italdesign jegyezte, és ezzel kezdődött el a Hyundai története az autógyártók között, a Pony volt a kínálat alapja egészen a kilencvenes évek elejéig.

Mostanra a Hyundai a világ legnagyobb autógyártói közé tartozik, és idén a kezdetekre emlékezik a frankfurti szalonra készített tanulmányautójával. A 45 Concept neve az első koncepció bemutatása óta eltelt évek számát mutatja, és az újdonság formáját is ez a klasszikus ihlette.

A sok futurisztikus kapszulaforma után kellemes látvány egy ilyen autó.

A 45 Concept persze nem nélkülözi a modern részleteket,

így az utastérben képernyők helyett elénk vetítik az információt, a pixelszerű lámpái teljesen LED-esek, és még az ajtók aljára is kerültek fények, ott lehet leolvasni az akkumulátor töltöttségét. A Hyundai teljesen elektromos hajtásúnak képzelte el az autót, amiből akár valóra is válhat valami a jövőben.

Ez is érdekelhet:

Bámulnivaló szépséget teremtett a koreai luxusmárka

Nem tudjuk levenni a szemünket a Genesis túrakupéjáról.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Japán ritkaság volt a sportos és megbízhatatlan Nissan

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés