Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mint ahogyan a legutóbbi James Bond-filmekben elővették a legendás Aston Martin DB5-öt az új modellek mellé, úgy a következő részre is jut klasszikus típus – ez derül ki a forgatáson készített videóból.

A Dagbladet norvég híroldal csak azt akarta bemutatni, hogy a szédületesen látványos vonalvezetésű Atlantic Ocean Road is szerepet kap az éppen forgatott Bond-filmben, de a riportjukból az is kiderült, hogy a titkosügynök egy veterán Aston Martint is hajt ebben a részben.

A videón látható Aston Martin V8 Vantage 1985-ből származik, és

abban, amiben Timothy Dalton vette át James Bond szerepét. Még a rendszámtáblája, a B549 WUU is ugyanaz, ami nem lehet véletlen. A forgatáson egy Land Cruiser és két orosz rendszámú Range Rover is feltűnik.

A főgonoszt ezúttal Rami Malek játssza, James Bond szerepében pedig még egyszer utoljára Daniel Craiget láthatjuk a filmben, valószínűleg egy elektromos Aston Martin Rapide E volánjánál.

De a rajongók megnyugodhatnak, Bond azért egy klasszikus benzines sportautót is meghajt majd a filmben – igaz, ezen a forgatáson még egy dublőr helyettesítette a színészt, akinek a jamaicai forgatáson megsérült a bokája.

(Képek: Dagbladet)

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.