Nagyon futurisztikusnak akar látszani, a Rolls-Royce tanulmányautója és a sci-fi filmek adták az ihletet Justin Bieber új autójának átépítéséhez, de be kell ismerni, hogy ezt elszabták.

Akinek a pénz nem számít, és nem elégszik meg az újonnan kapható autókkal, egyedi modellt is terveztethet magának, a neves karosszériaépítő stúdiók szívesen látják. Van az a pénz, amiért az autógyárak is hajlandók egyedi típust tervezni, láttunk már erre példát a Ferrarinál és a Rolls-Royce-nál is, így készült például a csónakformájú Sweptail.

A következő alkotáshoz is a Rolls-Royce kupéja, a Wraith adta az alapokat, de ezt már legfeljebb csak a tetővonaláról lehet felismerni.

A kerekeit teljesen beburkolták, amivel a Rolls-Royce korábbi futurisztikus tanulmányautójára szeretne hasonlítani, és Will Smith is hasonló stílusban épített Audit hajtott az Én, a robotban, de az kerekek helyett gömbökön gurult.

A 103EX néven bemutatott tanulmányautót a Rolls-Royce a jövőnek szánta, nem a jelennek
Will Smithnek jól állt a futurisztkus Audi az Én, a robotban

De ami jól néz ki egy sci-fiben, az nem biztos, hogy működik a valóságban.

Az első kerekek elfordíthatóságához a Rolls-Royce karosszériáját annyira ki kellett szélesíteni, hogy az teljesen hazavágja a Wraith eredeti arányait – ebből az alkotásból aligha lesz klasszikus.

A fenti videón 5:30-tól járják körbe az amerikai szemmel nézve is különös alkotást. Az autót egyébként Justin Bieber rendelte magának, már látták is vele kocsikázni Los Angelesben.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Repülő autóként tér vissza a klasszikus Renault 4