Örök kérdés, hogy mivel veszik fel a világ leggyorsabb autóit menet közben, hiszen nincs az a kamerás autó, ami képes lenne követni őket. Ha csak nem egy másik szuperautó, amire az elérhető legfejlettebb giroszkópos kamerát szerelték, és ez a Lamborghini is ilyen.

Sokakat foglalkoztatott a kérdés, hogy mivel vették fel a Bugatti Chiron első képeit, hiszen kevés autó tudna lépést tartani a világ egyik leggyorsabbjaként számon tartott 16 hengeres szupergéppel. A megoldás természetesen egy másik Chiron volt, ám amíg azt csak ahhoz az egy videóhoz használták, addig most egy olyan kamerás kocsi készült el, amivel ígéretes produkciók születhetnek majd.

 

Incline Dynamic Outlet (@idoaerials) által megosztott bejegyzés,

 

Az olyan filmekhez, mint a Halálos iramban, a Top Gear, vagy akár Ken Block videói, olyan kamerás kocsit használnak, amivel nem okoz gondot a gyors autók követése, általában egy ML 63 AMG-t, amit a tükröződések elkerülése érdekében matt feketére fóliáznak.

 

Incline Dynamic Outlet (@idoaerials) által megosztott bejegyzés,

 

Az Incline Dynamic Outlet által készített kocsi érdekessége, hogy az autó 200 ezer dolláros ára eltörpül a kamerás készlet háromszor akkora, 600 ezer dolláros értékéhez képest.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon