A C-osztály és a GLC megújulása után számíthattunk rá, hogy a Mercedesnél a velük közös alapra épülő GLC Coupét is formába hozzák. A ráncfelvarrással nemcsak új lámpákat, hanem modern extrákat és mild hibrid rendszert is kapott a kupéterepjáró.

Mióta divatba jöttek a kupéformájú szabadidő-terepjárók, a Mercedesnél kettőt is bemutattak, és ezek közül a kisebbik a kecsesebb. A GLC Coupé eddig is elég mutatós volt, de a naptár szerint itt volt az ideje a ráncfelvarrásnak, ezért változtattak rajta néhány dolgot. Az új fényszórók és hátsó lámpák tűnhetnek fel elsőre, de új a gyémántmintásnak mondott hűtőmaszk is.

a színes képernyővel vetített számlapokkal és a nagyobb infotainment képernyővel, amit az új kormánykeréken lévő érintőgombokkal, az ülések közt lévő érintőpaddal, vagy hangvezérléssel, a Hey, Mercedes felkiáltással is lehet kezelni.

a kétliteres, négyhengeres, turbós erőforrások 197 és 258 lóerőre képesek, míg a dízelmotorok 163, 194 és 245 lóerősek lehetnek a Mercedes középkategóriás szabadidő-terepjárójában.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon