A Volkswagennél nem zárkóznak el a különleges ötletektől, és az ID.3 kabrióváltozata is ilyen lenne, ha valóra válna. Most a te véleményedre is kíváncsiak.

Az utóbbi időben leáldozott a hagyományos kabrióknak, elmúltak már azok az idők, amikor többek közt a Ford Focus, az Opel Astra, a Peugeot 308, a Renault Megane és a Volkswagen Golf is kapható volt kabrióként. Mára csak néhányan maradtak, és azok is jobbára különlegesek, mint a MINI Cabrio és a Volkswagen T-Roc vászontetős változata.

A szellős szabadidő-autó után ismét a Volkswagen állt elő a következő izgalmas ötlettel: mi lenne, ha az ID.3-ból építenének kabriót?

A német gyártó dizájncsapata meg is alkotta az első terveket, és közzétették, hogy kikérjék a vevők véleményét. Az ID.3 Cabriolet ötüléses lenne, és egészen jól mutat ezeken a képeken.

Nem sok elektromos hajtású kabriót ismerünk, kevesen tudják azt is, hogy a legelső Tesla az ős-Roadster volt, amit Lotusból építettek. Ide sorolható még az aprócska Citroën e-Méhari és a hatalmas GMC Hummer is, de ha a Volkswagen tényleg megépítené az ID.3 kabrióváltozatát, alighanem a legnépszerűbb lenne mind közül.

Mit gondolsz a Volkswagen ID.3 Cabriolet-ről?

És ezt olvastad már?
Igazi atomvillanás a Mercedes-AMG S 63