Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A hatalmas hűtőmaszkhoz jobb lesz, ha hozzászokunk, de nem biztos, hogy ez az egyetlen megoldás: egy német tuningcég bemutatott néhány elképzelést a BMW M4 átszabására.

Nagy szenzációt keltett a BMW az új M3 és M4 bemutatásával, a sportmodellekre került óriási hűtőmaszk alaposan megosztotta a rajongókat.

A feltűnő forma nem nyerte el mindenki tetszését, de jobb lesz, ha hozzászokunk ehhez a látványhoz, mert a BMW legkorábban csak a néhány év múlva esedékes modellfrissítéssel változtathat rajta.

Sokan vallják, hogy a BMW eddigi hűtőmaszk-dizájnjával jobban mutatna az új M4, amire többféle elképzelést is láttunk már. Mi is elkészítettük a saját változatunkat a Playernél, és arra jutottunk, hogy ugyan

Mutatunk egy pár olyan elképzelést is, ami akár valóra is válhat, ugyanis nem akárki, hanem a Prior Design tervezője készítette. A német tuningcéget a feltűnő alkotásairól ismerjük,

A BMW M4-nél ők is azzal kezdték a munkát, hogy az M8-ról származó hűtőmaszkot tették az autóra, de arra is van megoldásuk, ha újat szeretnél:

A képeken még csak a tervek láthatók, de nem kizárt, hogy hamarosan piacra dobják az átalakítókészletet.

Korábban a 4-es Coupéból is alkottunk:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.