Nem megy csont nélkül a The Grand Tour várva-várt második évadának forgatása. Hammond nem rég egy motorral bukott, ezúttal pedig a hétszázmilliós horvát villanyautót, a Rimac Concept One-t vágta totálkárra.

A műsorvezető Svájcban hajtotta a gépet, amikor az autó egy kanyarban lecsúszott az útról, és egy hatalmas bukfenc után a feje tetején állt meg. Először megmutatjuk a gyönyörű Rimac Concept One-t teljesen ép állapotában, csak hogy lásd, mit sikerült lezúzni néhány másodperc alatt.

Gyönyörű, igaz? Nos, nem csak gyönyörű, de az ezer lóerős szuperautó déli szomszédaink nemzeti büszkesége. A baleset után a stáb azonnal reagált a vészhelyzetre...

..., de a gép a gyors beavatkozás ellenére is így végezte:

Gondolhatod, ha nem Hammond állapotával kezdtük a cikket, akkor biztosan jól van, és szerencsére ez így is van. Bár térdsérülés miatt mentőhelikopter szállította kórházba, végig eszméleténél volt, és jelen állás szerint néhány nap után haza is mehet.

A baleseten Jeremy Clarkson is ledöbbent. Ez volt a legnagyobb karambol, amit valaha láttam, és egyben a legborzasztóbb is, de Richard szerencsére, úgy tűnik, viszonylag jól van - írta a Twitteren.

És ezt olvastad már?
Két év alatt kétmillió forinttal drágultak a használt autók