Szépen bővíti a kínálatát a Volvo, hiszen azok után, hogy teljessé tette a szabadidő-terepjáróinak választékát, most ismét a kombikon a sor. A nagy V90 mintájára hamarosan megjelenik az új V60, amiről már ki is adtak néhány képet.

Még csak részleteket mutatott meg a Volvo a V60 új generációjáról, de nem nehéz összerakni a képet, hogy úgy fog kinézni, mint a csodálatos formájú V90, csak éppen egy mérettel kisebben. Minden megvan rajta, amit a nagy Volvo kombin szeretünk, a markáns orrától egészen a jellegzetes hátfaláig.

A technikája is ismerős lehet, méghozzá a vele közös alapokra épülő XC60-ból, így a belső berendezés és a motorkínálat is onnan érkezik. A kétliteres, négyhengeres motorokból álló választékban benzinest, dízelt és konnektorról tölthető hibridet is találsz majd, ez utóbbi lesz a csúcsmodell a maga 407 lóerős teljesítményével.

Minden mást csak a premieren árul el a Volvo, amire néhány napon belül, február 21-én kerítenek sort, az interaktív leleplezést pedig a márka Facebook-oldalán is nyomon tudod követni. Genfben is kiállítják az autót, úgyhogy március elején élőben is megnézzük, és elmondjuk, milyen lesz a legújabb Volvo kombi.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Te mit csinálnál, ha ütköznél az autópályán? Ők sétálgatni kezdtek

Leszedették az olasz trikolórt a Fiat Topolinóról, mert nem elég olasz

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés