Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szépen bővíti a kínálatát a Volvo, hiszen azok után, hogy teljessé tette a szabadidő-terepjáróinak választékát, most ismét a kombikon a sor. A nagy V90 mintájára hamarosan megjelenik az új V60, amiről már ki is adtak néhány képet.

Még csak részleteket mutatott meg a Volvo a V60 új generációjáról, de nem nehéz összerakni a képet, hogy úgy fog kinézni, mint a csodálatos formájú V90, csak éppen egy mérettel kisebben. Minden megvan rajta, amit a nagy Volvo kombin szeretünk, a markáns orrától egészen a jellegzetes hátfaláig.

A technikája is ismerős lehet, méghozzá a vele közös alapokra épülő XC60-ból, így a belső berendezés és a motorkínálat is onnan érkezik. A kétliteres, négyhengeres motorokból álló választékban benzinest, dízelt és konnektorról tölthető hibridet is találsz majd, ez utóbbi lesz a csúcsmodell a maga 407 lóerős teljesítményével.

Minden mást csak a premieren árul el a Volvo, amire néhány napon belül, február 21-én kerítenek sort, az interaktív leleplezést pedig a márka Facebook-oldalán is nyomon tudod követni. Genfben is kiállítják az autót, úgyhogy március elején élőben is megnézzük, és elmondjuk, milyen lesz a legújabb Volvo kombi.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.