Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Előző cikkünkben adtunk némi ízelítőt a domináns-szubmisszív játékokból, most viszont komolyan alámerülünk a témában. Ugyebár kinek a pap, kinek a papné – akinek pedig a papné kikötözve, mellcsipesszel, annak tartogatunk pár érdekességet.

A BDSM általános bemutatását és az első alapvető fogások leírását már megtettük előző cikkünkben, ahol az utasítás fontosságát, a szembekötés izgalmát és a kötél-bilincs jelentőségét szemléltettük. Most továbbmegyünk, és mutatunk öt olyan fogást, na meg a hozzájuk tartozó eszközöket, melyekkel új szintre emelhetitek a leuralás, alárendeltség, fájdalom és gyönyörszerzés szexuális játékait.

Csuklóbilincs és kötél

Ha beszereztetek már kötelet, akkor haladjatok előre a mozdulatlanná tevésben és szerezzetek be egy pár csukló- és egy pár bokapántot. A pántok haszna az, hogy a kikötött szubmisszív nem tud elmozdulni – és míg a kötél gyakran kioldódik, a pánt stabilan ottmarad. Sokan mégis preferálják a kötelet, mivel az egy heves aktus során belevág a húsba és az okozott extra erotikus fájdalommal még magasabb szintre emeli a játékot. A lényeg, hogy míg a csuklópánt egy mozdulattal fixálható, addig a kötözésnél figyelj oda arra, hogy ne szorítsd kékre a másikat, de ne is hagyd túl lazára a csomót. Ha igazi BDSM aktusban vagytok, akkor a kötél nem csak szimbolikus, hanem gyakorlati és praktikus eszköze is a leuralás és az alárendeltség kifejezésének.

Pózok

A dominancia egyik legkonkrétabb kifejezőeszköze, ha nehéz, olykor megalázó, kihívást jelentő pózokba parancsolja alárendeltjét. Ezeknél a pózoknál nagyon jól jön a kikötözés, ugyanis nehéz megtartani őket anélkül. Ez lehet orális kielégítéshez és vad, leuralós szexhez is – előző cikkeinkből mazsolázz bátran a domináns tippekért.

Fegyelmezés

Elérkeztünk a BDSM szex egyik alapkövéhez: a nem verbális, hanem fizikai fegyelmezéshez – méghozzá egy konkrét eszközzel. Ez nem ugyanaz mint egy kikötözés vagy szempánt, úgyhogy fokozatosan kell belekezdeni. Viszont azt tanácsoljuk, hogy míg a kötél esetében először nyomhatod nyakkendővel, sállal, vagy ami a kezed ügyébe akad és kötözésre jó, addig paskolás-verés esetében ez elég rossz ötlet. Egy öv ugyanis sokkal erősebb lehet mint hiszed, és a végeredménynek egyikőtök sem fog örülni. Szóval a legelőször próbáld ki tenyérrel: fenék, kis pofonok – majd ha mindkettőtöknek tetszik a dolog, akkor válthattok valódi szex-segédeszközre. Középhaladó szinten kipróbálhatjátok a kifejezetten erre készített, Szürke ötven árnyalata jelenet inspirálta vonalzót, majd a kicsit erősebb paskolókat, végül pedig egy kisebb (kb. húsz centis), cirógató bőrkorbácsot. Kezdjétek óvatosan, fokozatosan bemelegítve az elfenekelést, és esetleg szerezzetek be egy bőrnyugtató krémet is, ha az első pár alkalommal erős lenne a dolog.

Mellcsipesz

Szexi és hatásos BDSM-játékszer egy mellcsipesz. Ha még nem próbáltátok, akkor dióhéjban a dolog: nem egy ruhaszárító facsipeszről van szó, hanem egy belül puha kialakítású fémeszközről, melyet a szubmisszív fél mellbimbójára kell erősíteni. Az ilyen csipeszek többségének kis húzásokkal állítható az erőssége, így a bizsergető fájdalom-kéj stimulálást a reakciókból lemérve lehet állítgatni. Haladó szinten egyes csipeszekre még súlyokat is lehet tenni, valamint vannak Y alakú, a két mellbimbót és a csiklót összekapcsoló darabok is – de erről legközelebb. A csipesz hölgyek számára kifejezetten szexi: gyakorlatilag egy erotikus ékszert viselnek magukon.

Fojtás, szájpecek és bondage szalag

Utolsó tippünkkel már a haladó szekcióba kacsintgatunk át: a fojtás és szájleragasztás ugyanis már nagyfokú bizalmat követel meg a felektől, ehhez pedig tudás és rutin szükséges. A BDSM egyik nagyon izgalmas játéka a légzés korlátozása és a beszédkészség megfosztása – a komolyabb kötözésnek ez tulajdonképpen az édestestvére. A száj felpeckeléséhez számtalan golyót lehet találni, aki ezt kedveli – vagy ugyanilyen jó (és talán kevésbé drámai) megoldás lehet egy BDSM játékokhoz fejleszett ragasztószalag (ezt mellesleg kötél helyett is használhatjátok).

Ha fokozatosan haladtok, mindent megbeszéltek és persze mindkettőtöket felpörgetnek ezek a kisebb-nagyobb fájdalommal járó szexuális játékok, akkor felejthetetlenül izgalmas közös szexuális utazásban lehet részetek. Plusz ha ízlett a középhaladó szint, akkor nézz vissza, mert legközelebb a haladó BDSM technikákról és eszközökről fogunk írni.

(Még több szextermék érdekel? Látogass el a Vágyaim.hu-ra és rosszalkodj kedvedre!)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.