Úgy tűnik, még a házastársi erőszak sem volt elég ahhoz, hogy kipenderítsék Amber Heardöt az Aquaman 2-ből
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Van ez a különösen gusztustalan csörte, ami Johnny Depp és exfelesége, Amber Heard között már jó ideje megy válás és ami mögötte van címszóval.

Az a fajta pereskedés ez, amiből egyik fél sem jöhet ki tisztán, és amit már ezen a ponton semmiképpen nem lehet szépen befejezni.

Röviden: a két említett színész egy borzasztóan kínos, abuzív kapcsolatnak vetett véget, amikor elváltak egymástól, de a történetnek ezzel mégsem lehetett vége, mivel Heard kisasszony házastársi erőszakkal vádolta Deppet, aki emiatt fogta magát és egy több millió dolláros pert akasztott egyszervolt kedvese nyakába.

A perben aztán kiderült, hogy nem is annyira Depp verte a feleségét, hanem pont fordítva. Itt bővebben is olvashatsz erről a kellemetlen ügyről:

Most már ott tart a sztori, hogy Depp ügyvédje arra vonatkozóan is bizonyítékot nyújtott be, hogy Heard körömlakkal sminkelt magának sérüléseket, csak hogy bemószerolhassa exférjét, ez pedig már annyira nem szép dolog, hogy akár börtönbüntetésben is végződhet.

A történet természetesen ki is borított egy csomó embert, akik nem értik, miért nem reagál Hollywood a fejleményekre, amikor nem is olyan régen még sokkal kevesebbért is tönkrementek emberek és karrierek. (Igaz, ők férfiak voltak.) Indult is egy petíció, amiben a rajongók azt kérték, hogy a Warner cserélje le Heardöt az Aquaman 2-ben Emilia Clarke-ra.

Azért azt jegyezzük meg, hogy nem gyűltek össze túl sokan az aláírásgyűjtés zászlaja alatt, hiszen a mai napig alig 13 ezren vették a fáradtságot, hogy kattinsanak a színésznő leváltásáért.

A Warnert pedig a jelek szerint még ennyire sem érdekli, hogy Heard kisasszony saját bevallása szerint is bántalmazta exférjét, ugyanis egy friss értesülés alapján

Jó, azért azt is említsük meg, hogy a stúdió legalább Deppet sem zavarta el a fenébe, így a színész továbbra is eljátszhatja Grindelwaldot a Legendás állatok-filmekben. Mondjuk az lett volna a fura, ha még őt ültetik fel a szopórollerre a verekedő exfeleség helyett.

Helyesbítünk: nem lenne fura. Láttunk már cifrábbat is #metoo-címszó alatt.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.