A magyar nézők már megszokhatták, hogy Hugh Jackman – különösen akkor, ha Rozsomák/Farkas bőrébe bújik – Sinkovits-Vitay András hangján szólal meg, ezért kicsit fura volt, hogy a film előzetesének magyar nyelvű változatában Csere László szinkronizálta a karaktert.

Többekben is felvetődött a kérdés, hogy vajon a filmben is így lesz-e, bízván abban, hogy a teljes alkotásban a magyar forgalmazó már a megszokott színészt kéri fel az együttműködésre. Nos, ez most már biztosan nem így lesz, amiről maga Sinkovits-Vitay tájékoztatta a követőit a Facebookon.

A színész elmondta, hogy az előzetes szinkronmunkáinak idején sajnos nem ért rá – amit egyébként korábban a forgalmazó is megerősített –, azonban a dolgok akkor vettek furcsa fordulatot, amikor a Disney castingot írt ki a szerepre. Ez egyébként azért is meglepő, mert a színész az elmúlt 24 évben 8 alkalommal szinkronizálta Hugh Jackmant különböző képregényfilmekben, vagyis a közönség már Sinkovits-Vitay hangját társítja a karakterhez.

A színész elmondta, hogy végül a Disney nem tartott igényt a munkájára és megköszönte azt a hatalmas szeretet és támogatást, amit az elmúlt hetekben az emberektől kapott. Ezzel a bejelentéssel sajnos már biztos, hogy nem ő adja majd a hangját a várva-várt film egyik címszereplőjének.

Mi sem értjük a Disney döntését, de ettől még ugyanúgy várjuk a július 25-én a magyar mozikba kerülő Deadpool & Rozsomák című filmet, ami idén a Marvel Studios egyetlen mozis megjelenése lesz.

Ez is érdekelhet:

Mi is nehezen hisszük, de igaz: Deadpool és Rozsomák sört reklámoznak

A hamarosan érkező film körüli felhajtásra az egyik legnagyobb sörmárka is fel akart ülni.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Tíz, streamingre frissen felkerült film, amit érdemes megnézni a héten

Hihetetlen, de a Furiosa egyik színészének közleményben kellett tisztáznia, hogy ez csak egy film, nem a valóság

További cikkeink a témában