Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Rockstar Games tavalyi csúcsteljesítménye, a Red Dead Redemption 2 nemcsak a jelen konzolgeneráció egyik legjobb, de legszebb címe is egyben, amit mi is nagyon szerettünk.

Idén november 5-én végre PC-re is eljutott ez a remekmű, és a várakozásoknak megfelelően egy igazán bitang konfiguráción olyan látványt produkált, hogy a hajunkat letettünk tőle.

Természetesen adja magát a kérdés, hogy egy kevésbé erős gépen milyen látványra számíthatunk, és olyan játékos is akad, aki előszeretettel meg is mutatja. LowSpecGamer pontosan ilyen felhasználó, aki konkrétan arra megy rá, hogy a minimális beállításokon hogyan néz ki egy-egy produktum. Az általa készített videó egészen egyszerűen félelmetes.

Nem elég, hogy a főszereplő gyakorlatilag egy elnagyolt gyurmafigurává egyszerűsödik, de egy csomó objektum még el is tűnik a világból. Így láthatunk levegőben lebegő poligonokat, fatuskóból faragott lovakat, de a kedvencünk a láthatatlan hintó, melynek csak a kerekeit rajzolja ki az egy mosógép számítási erőforrásaiból gazdálkodó játék.

Egy a lényeg: ha még az aknakereső is beszaggat a gépeden, ezt a címet inkább hagyd ki! Jobb lesz így neked is.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.