Andorra ellen csereként állt be Szoboszlai Dominik. A magyar futball legnagyobb tehetsége szerint az elmúlt két-három meccsen nem a legjobbját hozta, többre képes annál, amit a válogatott szünet alatt mutatott.

2–1-re legyőzte Andorrát a magyar válogatott a Puskás Arénában, megvan a három pont, egyéb pozitívumot azonban nehéz találni. A meccs után Marco Rossi szövetségi kapitány és Szalai Ádám is érthető módon kritikusan nyilatkozott:

Ahogy a csereként beálló Szoboszlai Dominik is, aki így értékelt az M4 Sportnak:

„Voltak már jobb meccseim is. Egy ilyen sérülés után a Bundesligában és a kupában egész jól összeszedtem magam, visszatértem. Szerintem ennél sokkal többet tudok kitenni a pályára, sokkal többet tudok kiadni magamból. Úgy gondolom, hogy minden játékos életében van olyan, hogy nem sikerülnek meccsek, nemcsak egy, több meccs is. Szerintem az előző két meccsen nem azt a Szoboszlai Dominikot látták az emberek, aki valójában vagyok. De nem hiszem, hogy van olyan focista, aki minden meccsen a maximumot tudja hozni. Egy kis türelmet kérek mindenkitől. Vissza fogok térni!

Úgy gondoltam, hogy megérdemli ez a több mint 60 ezer ember és mindenki a képernyők előtt, hogy mindent kitegyünk a pályára. Hogy én is amit elveszítettem Anglia és Albánia, azt vissza tudjam szerezni ma. Lehet, hogy nem olyan ellenfél volt, de egy ilyen meccset is ugyanúgy meg kell nyerni, mint az összes többit. Az albánok ellen volt egy mélypontunk, ebből az első lépést megtettük kifelé. Innen már csak felfelé van!”

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Óriási zsákolást mutatott be a Boston kosarasa a főcsoportdöntőben