Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Neked mi jut eszedbe először az AppleCare-ről? Ha valami négy keréken guruló dolog, akkor rossz nyomon jársz, az AppleCare Protection Plan ugyanis az a kiterjesztett garancia, amitől a következő három évben nyugodtan alhatsz, tudva, hogy a több százezer forint értékű MacBookod biztonságban van.

A "garancia" megjelölés ebben az esetben (politikai szóhasználattal élve) nem teljesen bontja ki az igazság minden részletét, hiszen amellett, hogy az Apple-szervizekben három évig díjmentesen javítják a rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokat, az AppleCare-nek van még két további hatalmas előnye is:

  • Az egyik, hogy három évig közvetlen hozzáférést biztosít az Apple díjnyertes telefonos technikai szolgáltatásához, ahol bármilyen kérdésünkre 0–24-ben választ kaphatunk.
  • A másik, hogy a Protection Plan garancia kiterjed a géphez vett kiegészítőkre is, tehát ha a MacBook mellé veszünk mondjuk egy monitort is, akkor a három éves garancia arra is vonatkozik, sőt, ha később vennénk mondjuk egy Time Capsule külső vinyót, akkor arra is megkapjuk a három éves garit.

És akkor most a jó hír:

az ISTYLE boltjaiban a 13 hüvelykes MacBook Pro mellé most ingyenesen jár a 77 900 forint értékű AppleCare-szolgáltatás,

ami ha jól számoljuk, legalább 17%-os megtakarítást jelent, feltételezve, hogy szándékodban áll előfizetni a kiterjesztett garanciára, de szerintünk ez egy négy-ötszázezres laptopnál már gyakorlatilag a kötelező kiadások közé tartozik.

Hogy hogyan működik pontosan az AppleCare, és hogyan tudsz regisztrálni a szolgáltatásra, arról bővebb információkat az iMagazin ide vonatkozó cikkében olvashatsz, ha pedig esetleg szeretnél rögtön élni is az akció nyújtotta lehetőséggel, akkor erre érdemes nézelődnöd.

(Fotó: AFP, iMagazine)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.