Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy mexikói nő látott valami furcsát a Kaliforniai-félszigeten, levideózta, majd ahogy az ilyenkor lenni szokott, egyből beindultak a találgatások. Neki szent meggyőződése, hogy ufót látott – sőt, az év első ufóészleléseként hirdeti a címben –, de természetesen hittestvérei is mellette állnak. Szerencsére a többség azért óvatosabban bánik a szavakkal.

A vegytiszta konteóhívők fejében természetesen egyből villogni kezdett a lámpa, hogy ez valószínűleg egy idegen eredetű valami lehet – netán repülő, vagy az anyahajóról kihajított földön kívüli lény, amely épp zenben van, ki tudja. A felvételt már több mint 160 ezren látták, a földhözragadtabb polgártársaink ugyanakkor úgy vélik, egy jetpackező tag lehet a videón, netán egy furcsa alakú, héliummal töltött lufi, mások pedig a felvétel valódiságát kérdőjelezik meg.

A Virality TV Youtube-csatornának a magát ufószakértőként hirdető Pedro Ramirez is kifejtette álláspontját, aki először is leszögezte:

  • a felvétel valódi,
  • másrészt pedig kurvára ne csodálkozzunk, hogy a rengeteg rakétaindítással és -kísérlettel – amit az utóbbi időben a SpaceX vagy a NASA végez – magunkra vontuk az idegenek figyelmét.

(Egyperces néma csend.)

Azt mondjuk nem vágjuk, miért éppen a mostanában nagyon aktív Észak-Koreát hagyta ki a felsorolásból – ha valakik, ők tényleg a nyakunkra hozhatják az idegeneket, de ne aggódjunk, a nagyvezír serege meg is küzdene velük. Hiszen ne feledjük, Kimnek szuperereje van:

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.