Bemutatkozott a Honor szuperolcsó csúcstelefonja

A Huawei P20 "unokatestvére" megjelenésre szinte pontosan megegyezik a Huawei néhány hete bemutatott csúcstelefonjával (na meg persze az iPhone X-szel, a OnePlus 6-tal, az Asus Zenfone 5-tel, és még sorolhatnánk), és technikailag sem sokban marad el tőle.

Hogy mekkora a hasonlóság, azt elég jól jelzi, hogy a Honor 10 is megkapta a Huawei P20 egyik jellegzetességének számító, színátmenetes fényezést azzal az apró különbséggel, hogy itt a kék és a lila nem függőlegesen, hanem vízszintesen olvadnak egymásba, valamint a képek alapján azért az leszűrhető, hogy maga a telefon is egy kicsit kevésbé "fancy".

A Honor 10-ben pont ugyanakkora (5,8 colos) és felbontású (2240x1080 pixel) kijelzőt találunk, mint a fapadosabb P20-ban, a Kirin 970 proci is megegyezik, viszont a Honor csúcstelójába kettővel több, 6 GB RAM került (a P20-szériából ezzel csak a P20 Pro dicsekedhet).

Bár kamera-fronton a P20 Pro-ban látott három kamerás megoldásra itt nem számíthatunk, azért valószínűleg nem kell aggódnunk a fotók minősége miatt, hiszen a Honor 10-be a P20-nál valamivel nagyobb felbontású, 24 és 16 megapixeles kamerák kerültek (az mondjuk ezzel együtt is valószínűtlennek tűnik, hogy képminőségben elérné a fotós képességei alapján jelenlegi legjobbnak tartott telefon szintjét).

További különbség a Huawei csúcstelefonjához képest, hogy a Honor 10-ben továbbra is van jack-csatlakozó, az ujjlenyomat-olvasó viszont ugyanúgy a telefon előlapjára került, mint a Huawei telefonjánál.

A következő adat pedig biztosan sokaknál fog erős szívdobogást előidézni:

ami alig több, mint százezer forint. Bár Magyarországon ennél vélhetően jóval drágább lesz, de azért 150 ezer forint környékén valószínűleg így is hozzá lehet majd jutni, amivel még mindig messze a legolcsóbb csúcskategóriás telefon lesz, a OnePlus 6-tal egyetemben.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon