A Xiaomi Mi 8 Explorer Edition kétségkívül az idei év egyik legfeltűnőbb telefonja, és nem csak azért, mert nevetséges áron kínál csúcskategóriás teljesítményt, hanem az átlátszó hátlap miatt is, ami látni engedi a telefon alkatrészeit.

Vagy legalábbis valamit, ami a telefon alkatrészeinek néz ki. Egy kíváncsi felhasználó a telefonját nem sajnálva szétkapta az Mi 8-at, és amit talált, az nem igazán találkozott a várakozásaival.

A Weibóra posztolt képek tanúsága szerint ugyanis ami az üveglap mögött látható, valójában csak dekoráció, a telefon valódi alkatrészei pedig emögött vannak.

Persze a valódi kérdés az, hogy számít-e ez egyáltalán? Az Explorer Edition vastagabb nem lett az optikai tuningtól (a telefon mindössze 7,6 milliméter vastag) az átlátszó hátlap pedig akkor is baromi menő, ha nem a valódi alaplap látszik alatta. Meg hát a rose gold iPhone-t sem azért vették az emberek, mert valódi arannyal van bevonva.

Tényleg gyilkos lett a Xiaomi új csúcstelefonja

A Xiaomi Mi 8 Explorer Edition kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, 3D-s arcazonosítást és átlátszó (!) hátlapot kapott.

(Nyitókép: Getty)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

A lézerfizika kiemelkedő eredményeinek állítottak emléket Szegeden

Eltitkolta a pilóta a depresszióját, szándékosan vezette hegynek a repülőgépet, 150 ember halt meg 2015-ben

További cikkeink a témában