Íme a tükör, ami előtt minél többet álldogálsz, annál jobban fogsz kinézni

Persze ehhez azért tenned is kell valamit. Az egyszerűen csak Mirror (azaz tükör) névre keresztelt tükör ugyanis egy fitnesztükör, ami lehetővé teszi, hogy örökre elfelejtsd a zsúfolt és zajos edzőtermeket.

A Mirror nem teljesen újdonság, hasonlót már a barcelonai Mobil Világkiállításon is láttunk, abból a szempontból viszont mindenképpen különleges, hogy nem megfizethetetlenül drága. Persze az 1500 dolláros ár még mindig nem kevés, de ahhoz képest, hogy manapság már egy jobban felszerelt iPhone-ért is több mint ezer dollárt kell kipengetni, nem tűnik eget verően drágának.

Na de mit kapunk a pénzünkért? Gyakorlatilag egy 132x56 centiméteres LCD-kijelzőt hangszórókkal és kamerával felszerelve, amivel teljesen személyre szabott edzéseket állíthatunk össze magunknak. Akár piláteszezni, akár bokszolni, akár erősíteni, jógázni vagy kardiózni szeretnél, a tükörrel bármelyiket megteheted, mégpedig öt különböző nehézségi szinten.

A tükör méri a pulzusodat, az elégetett kalóriák mennyiségét, az edzésből hátralevő időt, és képes együttműködni az Apple Watch-csal is. A tükör másik oldalán valódi edzők adják az utasításokat, így tényleg olyan, mintha lemennél az edzőterembe, kivéve, hogy ki sem kell mozdulnod a négy fal közül.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon