Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kár lenne tagadni, hogy a szíve mélyén minden férfi egy kicsit James Bond, de attól, hogy nem dolgozol az MI6-nek, még lehetnek neked is olyan menő kütyüjeid, amiktől igazi titkos ügynöknek érezheted magad.

1. Ciánkapszulás szemüveg

Bármilyen rosszul alakuló állásinterjúról kimentheted magadat a "bocsánat, ciánmérgezésem van" kifogással. Erre még a legdörzsöltebb HR-es sem nagyon fog tudni mit mondani, a ciánmérgezés az ciánmérgezés.

2. Kesztyűbe rejtett pisztoly

A kesztyűbe rejthető pisztoly egyik nagy hátránya, hogy ha kesztyűben nyújtasz kezet, az áldozatod bunkónak vagy egyetemi dékánnak fog nézni, de mivel másokat lelőni alapból elég nagy illetlenség, ezért emiatt szerintünk már ne főjön a fejed.

3. Álcázott fülhallgató

Mi szeretjük nagy és hivalkodó fülhallgatóval demonstratívan jelezni, ha egyáltalán nem érdekel valakinek a mondanivalója, de ha jobban szereted sunnyogva elkerülni a nyílt konfrontációt, és úgy tenni, mintha odafigyelnél, miközben a füledben ordít a Pantera, akkor a Dash a te fülhallgatód. Bevetések koordinálására és real time csajozási tanácsok megosztására a csinos pultos lánnyal bénázó haveroddal szintén nagyon alkalmas.

4. Rúzs pisztoly

Egy kapcsolat lezárásának egyik kevésbé elegáns módja rúzsba rejtett pisztollyal megajándékozni a kiválasztottadat, de végül is még mindig jobb, mint sms-ben szakítani. Közvetlen felhasználási köre férfiak esetében elég korlátozott, de ha a célpontod gyakran jár az AlterEgo Clubba vagy a Capella Caféba, akkor beválhat.

5. Mérgezett nyilakat lövő esernyő

Egy igazi úriember úgyis mindig hord magánál esernyőt, akkor már miért ne hordhatnál olyat, amivel helyet csinálhatsz magadnak a buszmegállóban? Georgi Markov is sokat tudna erről mesélni, ha még élne, igaz őt állítólag nem egy ideges utas, hanem a KGB tette el láb alól hasonló módszerrel.

6. Kamerás napszemüveg

Ha nem zavar, hogy mindenki eltévedt hegymászónak néz, akkor nagyon hasznos tud lenni, különösen, ha a strandon van "bevetésed". Ne aggódj miatta, hogy a hetvenezer forintos készülék mikrofonja egy hét után elszáll (Pivothead Durango, true story), hiszen a költségeket úgyis az ügynökség állja.

7. Digitális kontaktlencse

Bevetéseken igazi Terminátort csinál belőled, bevetések közben pedig nyugodtan lazíthatsz pornóval, a lebukás veszélye nélkül. Csak nehogy bent felejtsd éjszakára, különben a Brazzers logó örökre beleég a retinádba.

8. Walther PPK

Ha nem tudod, miért kihagyhatatlan, akkor van egy rossz hírünk: soha nem lesz belőled valódi titkos ügynök. Kizárólag hangtompítóval együtt érvényes, hiszen kifejezetten rossz ízlésre vall a városban hangos lövöldözéssel zavarni azokat, akik már aludni szeretnének.

Cuccok, amik nem hiányozhatnak egy modern férfi otthonából? Arra is van néhány ötletünk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.