Hogy telik a napod, drága magyar törvényhozó barátunk? Biztosak vagyunk benne, hogy kitűnően. Reggel jólesően nyugtáztad, hogy a barométer szerint kiváló időnk lesz, ittál egy pohár káprázatosan friss és tiszta vizet a gémeskútból, a közösségi házban pedig senki sem foglalta el előled a számítógépet, így végre elolvashatod, mit ír a világháló. Sajnáljuk, hogy el kell rontanunk a gyönyörű napodat, de baj van, mégpedig nagy baj, és azonnal tenned kell valamit, mielőtt még nagyobb baj lesz belőle.

Ahogyan azt bizonyára tudod, a hanyatló nyugatnak vannak olyan szegletei, ahol még nem tiltották be azt a fertelmes Ubert, és most az történt, hogy ezek a velejéig romlott csirkefogók kitalálták, hogy nekik bizony már sofőrökre sincs szükségük, hanem

Érted? Kompjúterek által vezérelt automobilokkal, amik videokamerával meg mindenféle érzékelő műszerekkel figyelik az úttestet, és veszik el a becsületes taxisok elől a munkát! Hát kérdezzük mi: hol van egy videokamera a harminc év tapasztalatával rendelkező taxisszemhez képest?

A rémséges helyet úgy hívják, hogy Pittsburgh, és fotónk is van róla. Íme:

Ne tévesszen meg, hogy valaki ül a volánnál: ez még szerencsére sokáig így lesz, ugyanis ezek a semmirekellők a város utcáin, a védtelen emberek között tesztelik a megbízhatatlan masinériáikat, így kell valaki, aki közbe tud avatkozni, mielőtt a számítógép mindenkit megölne. Téged viszont, drága törvényhozó barátunk, szeretnénk megkérni, hogy sietve tekerj haza a kerékpároddal, és már most gépeld le a törvényjavaslatot az írógépeden, amivel az egészet be lehet tiltani a gecibe (bocsánat, de nagyon felzaklatott minket ez az egész história), mert ma este már szeretnénk azzal a jóleső érzéssel nyugovóra térni, hogy hozzánk soha nem fog eljutni ez a fejlődésnek csúfolt kapitalista pestis.

(Fotó: Helen Rosner)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon