Nem könnyű Max Verstappen csapattársának lenni, a Red Bull másik ülése folyamatosan is téma az elmúlt években.

Bár Sergio Pérez második helyen zárta az idényt, 2023-as idényben nyújtott teljesítménye igencsak felemás volt. A szezon során többször is téma volt, hogy a Red Bull nem fogja marasztalni a mexikóit szerződése 2024-es lejárta után, és már különböző neveket is lehetett hallani arra vonatkozóan, hogy ki kapná meg ülését és lehet Max Verstappen új csapattársa. Most éppen maga az osztrák istálló csapatfőnöke, Chris Horner tett erre utalást:

„Csapatként a lehető legversenyképesebb párost szeretnéd, akik között megvan a megfelelő dinamika. Max és Checo rendkívül sikeres páros. Checo a velünk töltött három éve alatt negyedik, harmadik és második lett, szóval jó úton halad. Danielt jól ismerjük, nagyszerű, hogy újra a Red Bull kötelékéhez tartozik. Természetesen minden nyitott 2025-től kezdve. Nem vagyunk rossz helyzetben azzal, hogy vannak belső és külsős opcióink is.”

Házon belülről tehát Ricciardo lehet a csapat első számú választása, ami kézenfekvő megoldás lenne – az AlphaTauri színeiben az idény közben visszatérő ausztrál nem utasítaná vissza a lehetőséget, ahogy mondja: „tökéletes lenne Red Bull-versenyzőként befejezni a karrieremet”. Házon kívülről pedig egy igazán nagyágyúra feni a fogát a csapat:

(Forrás: Crash.net, Gpfans.com, fotó: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Úgy tűnik, Carlos Sainz ferraris szerződése Lando Norristól függ

Nagyon úgy fest, hogy a Ferrari kész elengedni a spanyol pilótáját.

Verstappen elképesztő fizetése: kétnaponta tudna venni egy kétszobás budai ingatlant

Max Verstappennek határozottan világbajnok fizetése van, és természetesen Lewis Hamiltonnak is.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Vezettük az új BMW X2-t, ami erősebb, látványosabb, mint volt

Csodálatosak a jégen táncoló öreg Lamborghinik

További cikkeink a témában