Meg lehet venni a Mad Max: A harag útja autóit

Nem először árvereznek el filmes autókat, de ezúttal egy kicsit különlegesebb járművekről van szó, hiszen a Mad Max: A harag útja elképesztő járgányait lehet megszerezni egy aukción.

Mindig is nagy szerepet kaptak az autók a Mad Max-filmekben, még a sorból kicsit kilógó legutóbbi, A harag útja című részben is. Az apokalipszis túléléséhez szükséges járműveket pedig most bárki megveheti és hazaviheti, akinek sikerül lecsapni rájuk a Lloyds soron következő, szeptember végén rendezendő aukcióján.

A filmben látott járművek közül tizenhármat lehet megszerezni,

közte olyan nehézgépekkel, mint a két V8-assal szerelt, hatkerék-meghajtású, tankert vontató War Rig, vagy a nyolckerék-meghajtású katonai MAN teherautóból épített, hangszórókkal telezsúfolt Doof Wagon. Szintén elég feltűnő a két ’59-es Cadillacból épített, 16 hengeres Gigahorse is.

a többi jármű között Buick, Chevrolet, Ford és még egy Jaguar is található. Mivel a forgatás alatt láthatóan nem kímélték az autókat, és eltelt már pár év, ezért az állapotukra nem vállalnak garanciát.

Ha a téma rajongója vagy, akkor nem tudnánk elképzelni ennél jobb Mad Max-relikviát, igaz, az autók megtekintése csak személyesen lehetséges, és a gépek éppen Ausztráliában vannak.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.