Mindent a szemnek, ami most épp azt jelenti, hogy már pontosan láthatjuk, hogyan néz majd ki a Peugeot e-3008, de nem tudjuk, hogy milyen messzire jut el egy feltöltéssel.

Fokozatosan csepegtetni az információkat a Peugeot az új e-3008-asról, mely tökéletesen lovagol az elektromos szabadidő-autók mindent elsöprő divathullámán. Első körben annyit árultak el és mutattak meg, hogy ebben az autóban jelenik meg az i-Cockpit új változata, amiben a kis átmérőjű kormány felett álló kijelző egészen a középkonzolig nyújtózik majd. Az utasokat pedig a Peugeot egyszerre otthonos és futurisztikus beltere veszi körül.

Elszakadtak a megszokott bakancs sziluettől és az új Peugeot 3008 már kupés tetővonalú SUV lett.

Műszaki adatokat és hatótávot, egyéb részleteket csak a szeptember 12-én tartott bemutatón árulnak majd el, de néhány képen megmutatták, hogyan néz majd ki az e-3008-as. Elmaradhatatlan a nagymacskás karmolás motívum és a szinte karosszériába olvadó hűtőrács, a különleges felnik és a klassz színek. De a premierig valójában annyi állapítható meg, hogy a 408-ashoz hasonló vonalak ezekkel a dimenziókkal is dögösen mutatnak majd.

Ez is érdekelhet:

Belülről már láthatjuk a vadonatúj Peugeot e-3008-at

A 3008 idén érkező új generációjához a Peugeot újragondolta az i-Cockpit műszerfalat.

Lesifotósoknak pózol a Peugeot e-3008

Eddig csak a belsejét mutatták meg, most a álcázva a formáját is.

Dögösebb lett a Peugeot 508-as

Még mindig öröm ránézni a Peugeot csúcsmodelljére.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában