Műalkotással is lehet fizetni ezért a 600 lóerős sportkupéért
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kriptovalutával épp nem lehet autót venni – ezt a lehetőséget a Tesla is felfüggesztette –, de műalkotással már igen: a svéd Polestar legújabb akciójában festményt vagy szobrot lehet 600 lóerős sportkupéra cserélni.

A Volvo sportrészlegéből létrejött Polestar hibrid túrakocsijához egyre érdekesebb módokon lehet hozzájutni. A svéd márka eleinte internetes megrendeléssel, havidíjas előfizetéssel kínálta a 600 lóerős sportkupét, a legújabb akcióban pedig akár műalkotással is lehet fizetni érte.

Persze az értékét egyeztetni kell az autóéval: nem fogadják el az otthon hobbiból festett képeket, csakis elismert és értékes műtárgyakról lehet szó.

A felajánlott műtárgyakat Theodor Dalenson veszi szemügyre, aki több más neves múzeum mellett a Guggenheim egyik vezetője is volt.

Nem egy saját kollekcióra gyűjt a Polestar, az így beszerzett alkotásokat eladják vagy árverésre bocsátják. Aki szívesen becserélné a kedvenc festményét vagy plasztikáját egy sportkupéra, augusztus 15-ig jelentkezhet a Polestar honlapján.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.