Az első képek után az Amazon Prime az előzetest is kiadta a The Grand Tour következő epizódjáról, amiben Közép-Európát járják be, és a klipből kiderül, hogy Jeremy Clarksonék ezúttal sem maradnak ki a kalandokból.

Eurocrash néven jelenik meg a The Grand Tour következő epizódja, amiben Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May azt nézik meg, hogy milyen az élet az egykori vasfüggöny mögött, ugyanis Lengyelországból Szlovéniáig autóznak olyan furcsa járgányokkal, mint a kabrióvá alakítható Chevrolet SSR, a retró stílusú Mitsuoka Le-Seyde és a szerencsétlenül apró Crosley.

Az első képek után az előzetest is megmutatta az Amazon, és a klipben ízelítőt kapunk abból, hogy milyen kalandokban volt részük Clarksonéknak. Kipróbálják a szlovák repülő autót, lőnek rájuk lovas íjászok, útba ejtik a lengyelországi óriás Krisztus-szobrot, ami három méterrel magasabb a Rio de Janeiró-inál is, és jót röhögnek a krakkói viaszbábu-múzeum Nigel Manselljén.

Kíváncsian várjuk, hogy vajon történik-e velük valami Magyarországon is, mindenesetre már nem kell sokat várnunk, az Eurocrash június 16-tól látható az Amazon Prime-on.

Ez is érdekelhet:

Clarksonék ezúttal Skandináviában hozzák a formájukat

Nem tudjuk ennél jobban várni a The Grand Tour következő részét.

Clarksonék nem kímélik a franciákat a legújabb filmjükben

A francia autók és a francia sofőrök is megkapják a magukét.

Nem tudjuk eléggé várni Clarksonék amerikaiautós kalandjait

Skóciában jártak, mutatjuk az előzetest.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Moszkvics ilyen nagy még nem volt, mint a legújabb

További cikkeink a témában