Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A tavasszal két sportautó terveit is megmutatta az Aston Martin, egyelőre csak virtuálisan. Az egyik új utakra tereli a Vanquish nevet, a középmotoros sportkocsival a Ferrari és a McLaren vásárlóit akarják elbizonytalanítani, a másik pedig a Valkyrie kistestvére lesz, ami futurisztikus formájával és hibrid technikájával fordítja majd el a fejeket.

Most elárulták, hogy milyen nevet kap a gyártásba kerülő változat, és a Valkyrie után ismét a skandináv mitológiából választottak. A márka hagyományainak megfelelően V betűvel kezdődő név a Valhalla lesz.

A technikájáról egyelőre csak annyit árultak el, hogy turbós V6-os benzinmotor és elektromotor alkotja majd a hibrid hajtást, ami akár 1100 lóerős is lehet.

A hírt egyenesen az Aston Martin első embere, Andy Palmer erősítette meg a Twitteren azzal a képpel, amelyen Károly herceg és Daniel Craig látható a filmben szereplő két másik Aston társaságában:

Dr. Andy Palmer on Twitter

Aston Martin @astonmartin DB5, Aston Martin V8 and Aston Martin Valhalla will star in Bond 25, the latest instalment in the @007 franchise.

A következő Bond-film forgatásába is belenézhetsz:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.