Igyekeznie kell Mino Raiolának, mert hamarosan zár a spanyol piac is.

Eddig szimplán csak tárgyalni próbált a manchesteri vezetéssel, csomagokat állítottak össze az MU-nak, hátha elfogadja a klub. Minden sikertelen volt eddig, így a menedzsernek kapóra jött, hogy a csapat és Pogba is pocsékul játszott a Brighton ellen.

A Man. Unitedban 499 meccset játszó, tizenegyszeres bajnok és kétszer BL-győztes Paul Scholes nem is hagyta szó nélkül a csapata vergődését. A korábbi középpályás szerint nincsenek a csapatban vezérek, Pogbától várták ezt a szerepet, ő lehetne az ideális jelölt, de ezen a meccsen sem volt az. Megint rossz meccse volt, nem először. Rosszul passzol, de úgy általában mindenben gyenge volt.

United Xtra on Twitter

Scholes: "There's a lack of leaders in the team. We thought Paul Pogba might be the ideal candidate to be that leader but he wasn't there today. He had another really poor game. He's so inconsistent." #mufc https://t.co/U5WH4z7gpu

Mino Raiolának ez jól jött, ez egy újabb kapaszkodó volt neki, hogy Pogbát valahogy kimenekítse Manchesterből. Így nekiment Scholesnak.

Mino Raiola on Twitter

Some people need to talk for fear of being forgotten. Paul Scholes wouldn't recognize a leader if he was in front of Sir Winston Churchill. @paulpogba

„Néhány embernek csak azért van szüksége arra, hogy dumáljon, mert attól fél, hogy elfelejtik. Scholes akkor sem ismerne fel egy vezért, ha Sir Winston Churchill állna előtte.”

Majd három perc múlva végleg megvilágosodott, itt az újabb esély!

Mino Raiola on Twitter

Paul Scholes should become sports director and advise Woodward to sell Pogba. Would be sleepless nights to find Pogba a new club @paulpogba

„Paul Scholes menjen el sportigazgatónak és tanácsolja azt Woodwardnak, hogy adja el Pogbát. Nem lennének álmatlan éjszakáim amiatt, hogy új klubot találjak Pogbának.”

Ennek ellenére a United még megpróbál mindent megmozgatni, hogy a francia világbajnok maradjon:

És ezt olvastad már?
Tovább épülhet Birminghamben a Liverpool-nosztalgiacsapat