Új festéssel és pezsgőtartóval megy Kaliforniába a legújabb Rimac
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Genfben már megcsodáltuk a Rimac második szuperautóját, a C_Two pedig hamarosan az amerikai vevőket is elbűvölheti. A tisztán elektromos hajtású horvát szuperautó ehhez új festést és pezsgősüvegtartót kapott.

A Concept One is túltett mindenen, amit az elektromos szuperautókról gondoltunk, és az utódjaként idén bemutatott C_Two még elképesztőbb számokkal érkezik. A négy elektromotorja összesen 1914 lóerőre és 2300 Nm nyomatékra képes, amivel a két tonnánál éppen könnyebb sportkocsi két másodperc alatt gyorsul százra, a végsebessége 412 km/óra.

A genfi autószalonon fémes szürkében leplezték le az új Rimac első példányát, most pedig a kaliforniai Pebble Beach autós eseményein is bemutatkozik a C_Two, amihez új tengerkék fényezést készítettek neki. A róla készült gyönyörű képeken valósággal ragyog ez a festés, ami még inkább kiemeli a 4,75 méter hosszú sportkocsi áramvonalas formáját.

Mate Rimac, a márka fiatal tulajdonosa pedig újabb ötletet rejtett el az autóban. A genfi prototípusban ott volt a tűzoltó készülék, rajta a felirattal, hogy hegyi versenyen bevetendő, amivel Richard Hammond balesetére utalt. Most pedig két gigantikus pezsgősüveg és két pohár számára épített tartót, hogy ezzel vegye le a lábáról az amerikai vevőket.

Már ha a Rimac ritkasága és gyorsasága nem lenne elég nekik.

Olvasd el, mire képes a Rimac C_Two, és nézd meg a belsejét is:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.