Tom Hanks végre megkapta álmai Kispolszkiját

Addig mondogatta Tom Hanks, hogy kap egy Kispolszkit, amíg tényleg kapott egyet. A kisautó szülőhelyén, Lengyelországban készítettek egy igazán stílusos példányt, ami nemrég érkezett meg Los Angelesbe.

Most már elmondhatja Tom Hanks, hogy „olyan izgatott vagyok, itt az új autóm!”, mert tényleg megkapta a Kispolszkit, aminek a kilincsét többször is szorongatta a Budapesten készült képein, mialatt az Inferno forgatásán nálunk járt. A lengyel Bielsko-Biala városában, ahol a kisautót gyártották, elhatározták, hogy készíttetnek neki egy igazán különleges példányt.

Nem egyszerűen felújították, hanem teljesen átgondolták a kisautót, a munkát pedig az extravagáns belső tereiről ismert lengyel Carlex Designra bízták. Kispolszki sosem volt olyan stílusos, mint ez a darab, még az olasz eredetije sem. A fehér színre fényezett kisautó belsejét szinte teljes egészében bőrrel borították.

Nyáron készült el az autó, amit most végre el is vittek a színésznek. Nagy útra indult a Kispolszki, amit előbb egy zárt tréleren Varsóba szállítottak, onnan a LOT légitársaság vitte el Los Angelesbe, ahol átadták Hanksnek.

Végre úgy készülhetett el a híressé vált kilincsfogós kép, hogy tényleg a saját autójáról van szó, és Tom Hanks rögtön meg is tudta, milyen vezetni az Egérkamiont, mert el is vitte egy körre.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon