Tom Hanks végre megkapta álmai Kispolszkiját
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Addig mondogatta Tom Hanks, hogy kap egy Kispolszkit, amíg tényleg kapott egyet. A kisautó szülőhelyén, Lengyelországban készítettek egy igazán stílusos példányt, ami nemrég érkezett meg Los Angelesbe.

Most már elmondhatja Tom Hanks, hogy „olyan izgatott vagyok, itt az új autóm!”, mert tényleg megkapta a Kispolszkit, aminek a kilincsét többször is szorongatta a Budapesten készült képein, mialatt az Inferno forgatásán nálunk járt. A lengyel Bielsko-Biala városában, ahol a kisautót gyártották, elhatározták, hogy készíttetnek neki egy igazán különleges példányt.

Nem egyszerűen felújították, hanem teljesen átgondolták a kisautót, a munkát pedig az extravagáns belső tereiről ismert lengyel Carlex Designra bízták. Kispolszki sosem volt olyan stílusos, mint ez a darab, még az olasz eredetije sem. A fehér színre fényezett kisautó belsejét szinte teljes egészében bőrrel borították.

Nyáron készült el az autó, amit most végre el is vittek a színésznek. Nagy útra indult a Kispolszki, amit előbb egy zárt tréleren Varsóba szállítottak, onnan a LOT légitársaság vitte el Los Angelesbe, ahol átadták Hanksnek.

Végre úgy készülhetett el a híressé vált kilincsfogós kép, hogy tényleg a saját autójáról van szó, és Tom Hanks rögtön meg is tudta, milyen vezetni az Egérkamiont, mert el is vitte egy körre.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.