A furgonok közül is kitűnik a Hyundai újdonsága

A kisbuszok közt újat mutatott a Hyundai a Staria leleplezésével, és most itt a modell áruszállító változata, ami a haszonjárművek unalomig ismert kategóriáját pezsdítheti fel.

Amikor már azt hittük, hogy a kisbuszok kategóriájában a Ford Tourneo Custom, az Opel Zafira Life és a Volkswagen Multivan után nehéz újat mutatni, akkor jött a Hyundai, és leleplezte a fantasztikus Stariát, amihez foghatót addig még nem láttunk. Az űrhajóformájú kisbusz a hírek szerint egyes európai országokban is kapható lesz.

A Hyundai most elkészült a Staria haszonjármű-változatával, ami a jóval egyszerűbb külseje ellenére is különleges tudott maradni. A LED-es fényekről és a látványos hűtőmaszkról le kellett mondani, de a szokatlan frontrészével

A belső tér is jóval egyszerűbb a kisbuszénál, de azért naprakésznek mondhatjuk,

hiszen a műszeregység digitális, és középre 8 colos érintőképernyő került, csak az odafabrikált váltókar tűnik szokatlannak. A Staria furgon két- és ötüléses változatban is készül, akár 4935 literes raktérrel, felfelé vagy kétoldalra nyíló raktérajtóval.

amihez nyolcfokozatú automata sebességváltót adnak. A kisbuszváltozat lehet, hogy megérkezik Európába, de a furgon forgalmazását egyelőre csak Ausztráliában és Új-Zélandon tervezik. Kár.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.