Michelisz csapata tüntetőleg nem áll rajthoz a hétvégi futamokon
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A csapat már a helyszínen van, mégsem áll rajthoz a túraautó-világbajnokság a Nürburgringen tartandó második fordulóján, mert a véleményük szerint igazságtalanok velük a túraautó-világkupában.

Nem sok olyan történt még a túraautó-világszériában, hogy egy egész csapat tüntetőleg nem áll rajthoz az egyik futamon, pedig nagyon úgy tűnik, hogy a Hyundai Motorsport két csapata, amelyek egyikében Michelisz Norbi is versenyez, kimarad a világkupa ezen a hétvégén tartandó németországi fordulójából.

Arra utalnak ezzel, hogy a szabályokban éppen az egyenlőséget szolgáló ballasztrendszer miatt a kelleténél jobban vissza kell fogniuk az autóik teljesítményét, amivel versenyhátrányba kerülnek.

Michelisz a teljesítményhátrány miatt a legjobb hyundaios versenyzőként is csak a tizenkettedik helyet tudta elérni a belgiumi időmérőn, a futamokon a Hyundai legjobb eredménye Norbi nyolcadik és tizenegyedik helye lett.

Meglátjuk, hogy a világkupa vezetése hogyan reagál arra, hogy négy versenyző, Michelisz Norbert és Gabriele Tarquini, valamint Luca Engstler és Nicky Catsburg egyszerűen nem áll rajthoz. Nem kivonulásról van szó, a Hyundai hozzátette, hogy

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.